Разширение на услугите и във Фравция започва от утре испанският моден

...
Разширение на услугите и във Фравция започва от утре испанският моден
Коментари Харесай

Експанзия в модата. Нова услуга на пазара за дрехи

Разширение на услугите и във Фравция стартира от утре испанският фешън търговец на дребно " Зара " (Zara или " Сара " от испански). Подобрява се обслужването в областа на поправките и даряването на облекла втора ръка, разгласи компанията притежател на марката " Индитекс " (Inditex), съобщи Ройтерс.

Услугата, която ще бъде налична в магазините на " Зара ", в уеб страницата й и мобилното й приложение, към този момент съществува за английските клиенти от предишния октомври. Главният изпълнителен шеф на компанията Оскар Гарсия Масейрас сподели още, че по-късно тази година услугата ще бъде пусната и в Германия.
-->
Компанията има за цел да удължи живота на облеклата, да способства за понижаване на отпадъците и потреблението на нови първични материали, се споделя още в известието. От " Зара " поеха ангажимент 40 на 100 от облеклата да бъдат направени с рециклирани нишки до 2030 г. 

Испанският бранд следва други марки за бърза мода като главния си съперник " Ейч енд Ем " (H&M) в предлагането на услуги за препродажба на облекла във време, когато международният пазар на облекло втора ръка пораства, написа Българска телеграфна агенция

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР